Administrație

Rămâi bun și după Crăciun! Plantează un brăduț la tine în cartier!

Rămâi bun și după Crăciun! Plantează un brăduț la tine în cartier!

Nu mai e mult și Crăciunul va rămâne în urmă, la fel și sărbătorile sârbești… iar brazii împodobiți se vor întoarce în cutii sau sobe…

Cu toate acestea, sunt și unii mai norocoși… precum cei 20 de brăduți din Piața Libertății, ce vor fi puși la dispoziția timișorenilor care și-i doresc în grădinițele din proximitatea blocurilor sau în spațiile verzi din cartiere.

Pentru a intra în posesia lor, este suficient să trimiteți un mail la adresa office@ccmt.ro, în perioada 1-10 ianuarie. Cererile voastre, care vor avea ca subiect „brăduți în cartiere”, vor cuprinde obligatoriu adresa exactă, un număr de telefon de contact și motivul pentru care comunitatea voastră își dorește un brăduț.

După depunere, cererile vor fi analizate, împreună cu Direcția de Mediu a Primăriei, iar în 13 ianuarie, toți cei 20 de pomișori care acum înveselesc Piața Libertății o vor face și în cartiere! Dacă nu vă descurcați cu transportul, venim noi să vi-i aducem, cu condiția să precizați acest aspect în mesaj.

„După ce îi primiți, singura condiție este să îi plantați până duminică, 16 ianuarie, și să ne trimiteți poze de la operațiunea de plantare, în care să se vadă blocul vostru și, evident, voi. Poate, în câțiva ani, îi vom împodobi împreună…”, spun cei de la Casa de Cultură.

Adora Beauty

2 Comentarii

  1. Cismaru Alina

    Am și eu un bradulet mic de 25-30 cm in ghiveci

  2. Doresc sa îmi puneți și mie brazii la poarta . Va multumesc

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*