Administrație

Cel mai performant centru de informare turistică din țară va fi la Bastion

Cel mai performant centru de informare turistică din țară va fi la Bastion
Adora Beauty

Vicepreședintele CJT, Alexandru Proteasa, a declarat azi că la Bastionul Theresia din Timișoara, județul nostru va avea cel mai performant centru de informare turistică din țară, adaptat la cerințele și nevoile turiștilor.

Inițiativa face parte dintr-un plan coerent de revitalizare culturală și socială a Bastionului, plan care, desigur că a deranjat câteva grupulețe de interese deoarece le lasă fără obiectul confortului.

„Nu mă deranjează să explic, am făcut-o săptămânile trecute și reiau pentru o informare cât mai corectă: spațiul de la Bastion e prea important ca să rămână ocupat cu depozite sau zone administrative. În anul care vine, tot ce ține de instituțiile de cultură finanțate de Consiliul Județean Timiș va fi optimizat, iar beneficiarii de gratuități în zona zero a orașului vor reda comunității spațiul pe care l-au folosit ani la rând.

Pe lângă centrul ultramodern de informare turistică pregătit pentru TM2023, vom crea și un centru multifuncțional, care va fi pus la dispoziția actorilor culturali în baza unui regulament care să asigure funcționarea și închirierea în mod transparent și echitabil pentru toți cei interesați de infrastructura acestuia.

2023, anul în care Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii, va găsi cele două obiective de investiție perfect funcționale, alături de o zonă a Bastionului revigorată cultural și social, plină de turiști”, a transmis vicepreședintele CJT.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*