Administrație

A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru noua creșă de pe Bogdăneștilor

A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru noua creșă de pe Bogdăneștilor

A fost finalizată licitația și a fost desemnat constructorul pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului: „Construcția și echiparea infrastructurii pentru educaţie timpurie antepreşcolară în Municipiul Timișoara- Calea Bogdăneștilor”.

Este vorba despre realizarea unei investiții cu destinația de creșă, o construcție nouă, cu parter și un etaj pe o parcelă în suprafață de 3000 mp.

Clădirea va avea o suprafață utilă de aproximativ 1.106,21 mp și va găzdui:

– La parter: 4 săli pentru grupe de copii, 4 dormitoare, spații tehnice/depozitare, spațiu multifuncțional, cabinet medical, grupuri sanitare;

– La etaj: spații administrative, bucătărie, spații tehnice/depozitare, spălătorie, spații pentru socializare. Încălzirea și prepararea apei calde menajere se va realiza cu două centrale temice cu funcționare pe gaz, iar pentru prepararea apei calde menajere se va folosi și un sistem cu panouri solare.

Pe parcela de teren se va amenaja și o suprafață verde de 1770 mp.

Accesul pietonal/auto principal se va realiza de pe str.Amzei, iar cel secundar de pe str.Ștefan Nădășan.

Executant: Extra Prompt SRL.

Valoarea este de 5,3 milioane lei(5.361.774,05 lei), fără TVA.  Durata: 20 de luni.

Primăria Timișoara construiește cu fonduri europene trei creșe: una în zona de nord- Ion Ionescu de la Brad – unde lucrările au început recent, o creșă pe str. Cocea- în Ciarda Roșie- unde a fost dat ordinul de începere a lucrărilor și cea de pe Calea Bogdăneştilor, pentru care astăzi a fost semnat contractul de execuție.

(Foto: arhivă)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*