Eveniment

Acțiuni ample ale polițiștilor în Checea și Jimbolia

Acțiuni ample ale polițiștilor în Checea și Jimbolia

În data de 15 decembrie, în intervalul orar 08.30 – 14.00, poliţiştii au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pe raza de competență a orașului Jimbolia și Postului de Poliție Checea, pentru prevenirea infracționalității stradale şi a faptelor cu violență.

Acțiunea a fost organizată cu sprijinul Serviciului Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului Ordine Publică, Serviciului Criminalistic, Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul  I.P.J. Timiș, cei ai Secției 2 Poliție Rurală Săcălaz și Poliției Orașului Sânnicolau Mare, împreună cu lucrători din cadrul I.T.M. Timiș și A.N.S.V.S.A . 

În acest context, au fost legitimate 350 de persoane, verificate 13 societăți comerciale și controlate 83 de  autovehicule.

De asemenea, au fost efectuate verificări în scopul cunoașterii populației și actualizării evidențelor, în zona de competență a celor două unități de poliție, fiind legitimate 216 persoane și aplicate 9 sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor.

Polițiștii au efectuat verificări în piața agroalimentară din orașul Jimbolia pentru depistarea persoanelor care comercializează ilegal articole pirotehnice.

Totodată, au fost verificați 6 deținători de arme cât și liberații din penitenciar.

Polițiștii au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 32.935 de lei, dintre care 47 de sancțiuni au fost aplicate la O.U.G. 195/2002R pentru încălcarea unor norme la regimul rutier.

Au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și reținute, în vederea suspendării, două permise de conducere.

Polițiștii vor acționa în continuare pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea oricăror evenimente negative.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*