Cultură

Expoziție la C.D. Loga cu aproape 300 de lucrări

Expoziție la C.D. Loga cu aproape 300 de lucrări

O nouă expoziţie inedită intitulată „Bucuria Crăciunului” se va inaugura în 16 decembrie, de la ora 9.50, într-un spaţiu care respectă toate reglementările anti-covid în vigoare.

Acest spaţiu este curtea exterioară a Colegiului Naţional Constantin Diaconovici Loga din Timişoara.

Iniţiatorul conceptului expoziţional la care participă cu 273 de spectaculoase lucrări elevii din toate clasele de gimnaziu şi liceu din cadrul Colegiului C.D. Loga în colaborare cu elevii din cadrul cercului de pictură de la Palatul Copiilor din Timişoara este pictorul Sorin Scurtulescu, coordonatorul Galeriei LogArt din cadrul C.D.Loga.

Expoziţia este organizată de profesorii mai multor catedre din cadrul colegiului C.D. Loga şi de la Palatul Copiilor din Timişoara: prof. Otniel Truică (Educaţie Muzicală), prof. Sorin Scurtulescu (Educaţie Plastică), prof. Alina Ardelean (Educaţie Tehnologică), prof. Alina Florei (Religie), prof. Ionuţ Mura (Religie), prof. Samfirescu Isabela (Educaţie Fizică şi Sport) și prof. Daniela Scurtulescu (Pictură).

Expoziţia este susţinută de directorii şi inspectorii de specialitate: prof. Tihomir Milin (director C.D. Loga), prof. Violeta Bontilă (director adj. C.D. Loga), prof. Lavinia Jurcan (director Palatul Copiilor Timişoara), prof. Marin Popescu (Inspector Şcolar General), prof. Domolki Ladislau (Inspector Şcolar) și prof. dr. Dan Băcilă (Inspector Şcolar).

Expoziţia este organizată de Colegiul Naţional Constantin Diaconovici Loga din Timişoara, Galeria LogArt, Palatul Copiilor din Timişoara, Consiliul Şcolar al Elevilor de la C.D Loga în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*