Administrație

Se înființează Asociația de Promovare a Timișoarei

Se înființează Asociația de Promovare a Timișoarei

Se înființează Asociația de Promovare a Timișoarei.

Primarul Dominic Fritz a avut o întâlnire cu mai mulți reprezentanți pentru a stabili obiectivele pentru strategia de promovare a orașului.

“Le mulțumesc Corinei Macri (Asociația Patronala Ho-Re – hoteluri si restaurante), lui Ioan Băla (Attrius Developments Srl – Iulius Town) și lui Ludovic Satmari (Asociația Breasla Ghizilor) că au venit alături de Primărie pentru a înființa împreună Asociația de Promovare a Timișoarei.

Multe planuri avem deja, pentru această nouă structură care va promova potențialul uriaș pe care Timișoara îl are, atât în țară cât și în străinătate. Nu doar atragerea de turiști sau promovarea culturală a orașului vor fi importante, ci și influențarea companiilor să vină și să investească în Timișoara, păstrarea și atragerea forței de muncă înalt calificată sau punerea în valoarea a orașului nostru ca centru de excelență în cercetare și inovare.

Încă suntem la început – tocmai am finalizat documentele pentru ca săptămâna viitoare să depunem actele la Judecătorie pentru înscrierea asociației în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor. Și apoi, îi așteptăm alături de noi, pe toți cei care cred că promovarea Timișoarei trebuie să fie un parteneriat între administrație, mediu de afaceri, mediul academic, societate civilă și cetățenii Timișoarei”, a precizat Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*