Administrație, Politic

Ministrul Transporturilor: Directorul Aeroportului din Timișoara înțeleg că și-a adunat lucrurile, printre care și o pușcă

Ministrul Transporturilor: Directorul Aeroportului din Timișoara înțeleg că și-a adunat lucrurile, printre care și o pușcă
Adora Beauty

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține că directorul Aeroportului Internațional Timișoara, Dorel Grădinaru și-a adunat lucrurile, printre care și o pușcă și a plecat. Și asta, după ce în urmă cu două săptămâni, Grindeanu i-a solicitat o autoevaluare, nemulțumit de activitatea acestuia.

Astfel, într-o conferință de presă, Grindeanu a precizat azi că nu a primit autoevaluarea din partea directorului Aeroportului Internațional „Traian Vuia”. „Directorul Aeroportului din Timișoara înțeleg că și-a adunat lucrurile, printre care și o pușcă. Nu e timișorean și avea diverse lucruri pe aici. Ca să transporți o pușcă pe calea aerului e nevoie de autorizație”, a precizat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Adunarea Acționarilor Aeroportului va avea loc pe 5 ianuarie și atunci se va lua o decizie în privința conducerii instituției.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*