Eveniment

Peste 200 de mașini oprite în Timiș de polițiștii de la Rutieră pentru a-i testa pe șoferi cu etilotestul

Peste 200 de mașini oprite în Timiș de polițiștii de la Rutieră pentru a-i testa pe șoferi cu etilotestul
Adora Beauty

Miercuri, în intervalul orar 14:00 – 22:00, polițiștii municipiului Lugoj și cei din cadrul celor 3 secții rurale au desfășurat o acțiune depistarea conducătorilor auto care circulă sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Polițiștii au controlat 213 autovehicule și au efectuat 213 testări cu aparatul alcooltest.

În cadrul acțiunii au fost date 21 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.225 de lei, fiind reținute 10 permise de conducere pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au constatat o infracțiune la regimul circulației rutiere, respectiv „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

În 8 decembrie, în jurul orei 19:10, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au depistat, în localitate Dragoiești din județul Timiș, un bărbat, în vârstă de 62 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*