Eveniment

Val de amenzi în Timiș, în minivacanța de 1 Decembrie

Val de amenzi în Timiș, în minivacanța de 1 Decembrie

Au curs amenzile pe drumurile din Timiș! În perioada 26 noiembrie – 1 decembrie, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Astfel au fost aplicate 1.148 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 685 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 79 de permise de conducere.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost retrase 34 de certificate de înmatriculare și reţinute, în vederea suspendării, 79 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză și conducerea sub influența alcoolului.

În continuare, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Mai exact, în data de 30 noiembrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control în localitatea Urseni un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

În data de 1 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare au depistat în orașul Sânnicolau Mare un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care ar fi condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotestest a rezultatul o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre bilogice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*