Eveniment

Amenzi de 20.000 lei pentru nepurtarea măștii sanitare

Amenzi de 20.000 lei pentru nepurtarea măștii sanitare

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În cursul zilei de ieri, 1 decembrie, la activităţi au participat 288 de forţe de ordine, fiind verificate 80 de societăți comerciale, precum şi 126 de mijloace de transport persoane, dintre care 24 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 1.500 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 57 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 20.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare.

Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun.Totodată, este interzisă circulația persoanelor nevaccinate, în afara locuinței sau gospodăriei, între orele 22.00-05.00.

Reamintim TELVERDE-0800800165/WHATSAPP 0755021218, numerele de telefon la care pot fi sesizate nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19. Pentru sănătatea proprie și a celor din jur, recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție dispuse de autoritățile sanitare, să poarte masca de protecție și să evite, pe cât se poate, aglomerația.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*