Administrație

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: Sunt nemulțumit de stadiul lucrărilor la Centura de Sud. Vă asigur că din două în două săptămâni o să vreau să văd cum evoluează acest șantier

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: Sunt nemulțumit de stadiul lucrărilor la Centura de Sud. Vă asigur că din două în două săptămâni o să vreau să văd cum evoluează acest șantier
Adora Beauty

Vizită importantă sâmbătă în Timiș! Sorin Grindeanu, prim-vicepremier în Guvernul Ciucă și ministru al Transporturilor şi Infrastructurii a venit într-o vizită de lucru.

Acesta a avut o întrevedere cu subprefectul județului Timiș, Ovidiu Drăgănescu și a acordat interviuri jurnaliștilor.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii a ținut să precizeze că a ales Timișoara ca prima deplasare oficială, întrucât orașul suferă din cauza lipsei drumurilor. „Nu e vorba că sunt subiectiv, ci că Timișoara suferă din cauza lipsei drumurilor. Bani mulți merg spre București, prea puțini întorși spre Timișoara. Am marele avantaj că știu ce înseamnă lucrările din Timișoara ca fost viceprimar și fost președinte de CJT. Știu că lumea are așteptări, și eu am, vă spun sincer că de aceea mi-am asumat acest rol în Guvernul României. E greu dintr-un singur motiv, statul român a rămas dator cetățeanului și trebuie să înceapă să plătească. (…) Am făcut o oră și jumătate de la Mașloc la Timișoara azi. Dacă vă duceți spre Lipova, sensul de mers este perfect, cel spre Timișoara este valurile Dunării. L-am invitat pe șeful ISCTR să facă naveta. Același lucru se întâmplă și pe alte drumuri județene, se ocolesc drumurile naționale ca să nu se plătească taxe”, a spus ministrul Transporturilor și Investițiilor, Sorin Grindeanu.

Ulterior, ministrul va efectua o vizită de lucru la Centura Sud Timișoara. „În cele șase luni cât am fost premier am impulsionat proiectul Centurii de Sud. Sunt nemulțumit de stadiul lucrărilor la Centura de Sud. Vă asigur că din două în două săptămâni o să vreau să văd cum evoluează acest șantier”, a precizat ministrul Sorin Grindeanu.

Pe de altă parte, Grindeanu a mai precizat că este nemulțumit de activitatea directorului general al Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia” și i-a cerut acestuia o autoevaluare.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*