Administrație

Dezbatere publică pentru înființarea Serviciului public pentru administrarea parcărilor

Dezbatere publică pentru înființarea Serviciului public pentru administrarea parcărilor

Primăria Municipiului Timişoara va organiza joi, 25.11.2021, ora 16,  dezbaterea publică pe margineaProiectului de hotărâre privind înființarea Serviciului public de interes local pentru administrarea parcărilor publice din municipiul Timișoara – TIMPARK”.

Dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM. Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro., până la data de 25.11.2021, ora 12.

Persoanele care doresc să participe și online la dezbatere, vor anunța până cel târziu la data de 25.11.2021, ora 12 intenția de participare și totodată vor transmite opiniile pe  care urmează să le pună în discuție, la  adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării prin intermediul platformei online.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de trei minute pentru fiecare participant.

Dezbaterea se va transmite pe facebook

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*