Social

Au fost anunțați câștigătorii concursului „Curățenia municipiului nostru începe din casele noastre!”

Au fost anunțați câștigătorii concursului „Curățenia municipiului nostru începe din casele noastre!”
Adora Beauty

Campania de mediu „Curățenia municipiului nostru începe din casele noastre!” se încheie cu o tombolă pentru deponenți.

Astăzi, 24 noiembrie, se încheie campania de colectare a deșeurilor electrice ocazionată de Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice! Cu această ocazie, Primăria Municipiului Timișoara în colaborare cu Asociația CASUS (cu drept de folosință a mărcii înregistrate ECOARENA) a organizat tombola cu premii pentru participanții la acțiunea de curățenie din case și birouri.

Campania s-a dovedit a avea un real succes. Peste 470 de comenzi pentru preluarea deșeurilor electrice au fost preluate de la timișoreni de echipa Ecoarena, care a colectat în această perioadă peste 21 000 kilograme de aparate vechi, defecte sau uzate.

Tragerea la sorți a câștigătorilor a avut  loc pe 24 noiembrie, la ora 12, online pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ECOarena-100968504709125/

Premiile oferite prin tragere la sorți:

       10 Bucăți Fier de călcat;

       10 Bucăți Blender de bucătărie;

       5 Bucăți Uscător păr;

       2 Bucăți Mașini de găurit;

       2 Bucăți Polizor unghiular;

       1 Bucată Aspirator cu sac;

Lista câștigătorilor va fi postată pe site-ul www.ecoarena.ro și pe site-ul Primăriei Municipiului Timișoara.

Premiile vor fi livrate câștigătorilor de echipa Ecoarena, în urma confirmării telefonice cu aceștia.

Serviciul de colectare permanentă a deșeurilor electrice Timișoara rămâne în continuare la dispoziția timișorenilor ce doresc să se debareze simplu, comod și gratuit de deșeurile electrice din case, apartamente și sedii de firmă sau instituție.

Pentru comenzi de preluare gratuită a deșeurilor electrice și electrocasnice de la domiciliu, persoanele fizice pot apela  zilnic, de luni până vineri,  numărul de telefon 0751.302.120 între orele 9-17!

Echipa Serviciului de colectare permanentă a deșeurilor electrice Timișoara asigură COLECTAREA GRATUITA a acestor deșeuri electrice și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Contribui astfel la protecția mediului și la economisirea resurselor Pământului. Și la curățenia comunității noastre. Pentru detalii și informații despre colectarea deșeurilor electrice și electrocasnice cei interesați pot lua legătura cu reprezentantul Serviciului de colectare PERMANENT a deșeurilor electrice Timișoara, la  telefon  0751320120 sau accesând site-ul www.ecoarena.ro.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*