Administrație

Primarul Ovidiu Doța: „A avut loc extragerea loturilor de casă pentru toți cei care au solicitat. Sunt 74 de loturi”

Primarul Ovidiu Doța: „A avut loc extragerea loturilor de casă pentru toți cei care au solicitat. Sunt 74 de loturi”

Câteva zeci de tineri vor primi terenuri pentru case. Autoritățile din Topolovățu Mare acordă terenuri gratuite pentru aceștia, în baza Legii 15/2003.

Zeci de loturi sunt pregătite, susține primarul Ovidiu Doța.“A avut loc extragerea loturilor de casă pentru toți cei care au solicitat acest lucru. Sunt 74 de loturi, sunt atribuite toate, îi așteptăm să vină să semneze contractul și chiar să înceapă cât mai urgent construirea. 250 metri sunt cu titlu gratuit, iar diferența va fi concesiune pe o perioadă mai mare de ani, cu drept cu cumpărare după ridicarea casei prin licitație. Condițiile erau să aibă peste 18 ani și până în 35 ani, să nu fi deținut vreodată locuință  sau teren”, a transmis primarul comunei Topolovățu Mare, Ovidiu Doța.

Primăria investește în asfaltarea străzilor, a rețelelor de apă și canalizare și iluminat stradal. “În următoarea perioadă o să avem drumurile cu piatră și să lucrăm la canalizare și curent, în zona respectivă. Există până în marginea parcelelor, dar o să facem pe stradă, ca ulterior fiecare să își facă un contract de servicii”, a mai spus edilul.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*