Politic

PMP Timiș s-a reorganizat. Vezi noua conducere

PMP Timiș s-a reorganizat. Vezi noua conducere

Duminică, 21 noiembrie 2021 a avut loc ședința Colegiul Județean PMP Timiș. Aceasta a fost convocată de Clement Negruț, președinte interimar al PMP filiala Timiș.

Ordinea de zi a cuprins: situația organizatorică și situația politică. În cadrul ședinței, la propunerea președintelui interimar al filialei PMP Timiș, Clement Negruț, a fost validat Nelu Balaș, în funcția de vicepreședinte în Consiliul Executiv Județean.

Regea Cătălin a fost propus și votat în funcția de președinte interimarar al organizației PMP Timișoara.

Colegiul Județean a decis constituirea unui grup de lucru pe chestiuni de organizare care va fi coordonat de Nelu Balaș, fost director al Direcţiei de Poştă Timişoara.

În ceea ce privește situația politică, președintele interimar Clement Negruț a adus clarificări referitoare la planul de dezinformare al PNL, privind fuziunea prin absorbție a PMP cu PNL. A fost prezentat mesajul președintelui PMP, Cristian Diaconescu care a precizat: „Câtă vreme am mandatul primit de la colegii mei, PMP-ul va fi de sine stătător”.

„Datorită luptelor interne și a întelegerilor cu PSD, PNL s-a deconectat practic de la valorile de dreapta și de la propriul electorat. Românii au votat în decembrie 2020 să scape de PSD (nu pentru alianță cu PSD), oferind PNL încrederea pentru a face o coaliție de dreapta cu care să guverneze 4 ani și nu câteva luni, după care să provoace cea mai mare criză politică din ultimul deceniu. Această criză politică a fost generată de PNL si USR, plini de orgolii, incapacitate de dialog, încăpăţânare şi dezinteres pentru români. In plina pandemie și criză energetică, au dus România într-o direcţie extrem de periculoasă. USR face parte din familia progresist-europeană, adică curent neo-marxist care s-a pozat ca partid de centru-dreapta, cand de fapt, în realitate sunt de stânga. În aceste zile, România trăiește cea mai mare dezamăgire a dreptei din era postdecembristă.

Singurul partid din România, creditat tot mai mult de către români și care poate reprezenta dreapta este PMP. Din punct de vedere organizațional, PMP este un partid deschis. Îi invităm pe toti cei de bună credință și care împărtașesc valorile de dreapta să se alăture echipei noastre. De asemenea facem apel către toti membrii PMP să nu intre în capcanele unor promisiuni deșarte. PMP este singura forță de dreapta care poate să-i reprezinte pe români, iar PMP Timiș este o mare familie de prieteni”, a precizat Clement Negruț.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*