Eveniment

Timișeni amendați pentru că nu purtau mască

Timișeni amendați pentru că nu purtau mască

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În cursul zilei de ieri, 17 noiembrie a.c., la activităţi au participat 289 de forţe de ordine, fiind verificate 73 de societăți comerciale, precum şi 55 de mijloace de transport persoane, dintre care 33 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 34.500 de lei.

Dintre acestea, 78 sancțiuni, în valoare de 33.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 2 sancțiuni, în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun.

Totodată, este interzisă circulația persoanelor nevaccinate, în afara locuinței sau gospodăriei, între orele 22.00-05.00.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*