Eveniment

O nouă acțiune fulger a Poliției Locale în zona Gara de Nord. Ce nereguli a găsit

O nouă acțiune fulger a Poliției Locale în zona Gara de Nord. Ce nereguli a găsit

Polițiștii locali au organizat, în această dimineață, o nouă acțiune cu efective mărite, de această data în zona Gării de Nord, pe Bdul Republicii, General Dragalina, N. Titulescu, verificând aspecte semnalate de cetățeni sau constatate în cadrul patrulărilor zilnice.

Principalele probleme din această zonă sunt cele legate de lipsa curățeniei, depozitările de deșeuri în zonele de blocuri, mai exact resturi de la amenajări interioare, materiale de construcții dar și deșeuri menajere, peturi, textile, aruncate peste tot. Au fost verificate și 6 societăți comerciale pentru a se stabili dacă dețin contracte de salubrizare, fiind vizate si asociațiile de locatari. La patru dintre acestea constatându-se nereguli și fiind încheiate procese verbale de câte 1000 lei pentru trei dintre acestea și pentru o persoană fizică depistată de asemenea aruncând deșeuri pe domeniul public.

La fața locului s-a deplasat și o echipa de lucrători de la societatea de salubrizare Retim care a strâns deșeurile de la rampele formate, urmând ca și reprezentanții SC Brantner să se deplaseze pentru igienizarea zonei. Tot în cadrul acțiunii un bărbat care apela la mila publică la intersecția Republicii cu General Dragalina a fost preluat din stradă și transportat la Adăpostul de pe strada Telegrafului pentru a fi luat în evidente de Direcția de Asistență Socială Timișoara.

Un alt bărbat, care face parte din categoria migranților, din Afganistan, depistat în zonă neavând niciun document de identitate asupra sa a fost preluat din stradă și predat Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Acțiunile fulger de acest gen, prin care se constată și se iau măsuri imediate, la fața locului, vor mai fi organizate și în alte zone din oraș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*