Utile

Delgaz Grid finalizează lucrările de investiții pe strada Stan Vidrighin

Delgaz Grid finalizează lucrările de investiții pe strada Stan Vidrighin

Înlocuirea reţelei de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Stan Vidrighin din Timișoara este inclusă în unul dintre proiectele de investiţii ale companiei Delgaz Grid pentru anul în curs.

Prin intermediul acestui proiect vor fi reabilitaţi peste 8 kilometri din reţeaua de distribuţie pe câteva străzi din municipiu, între care și strada Stan Vidrighin, valoarea investiţiei depăşind 7,5 milioane de lei. Aceste lucrări specifice de investiţii cuprind zona dintre străzile Batania și Chimiștilor, pe sensul Piața Traian.

Împreună cu autorităţile locale s-a decis ca lucrările să se efectueze zilnic, în intervalul orar 08.00-18.00. În acest sens, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autovehiculele în apropierea tronsonului la care se lucrează, la o distanţă mai mică de 100-150 metri de utilajele care se vor afla în zonă.

Reabilitarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale este absolut necesară pentru menţinerea şi îmbunătăţirea securităţii alimentării cu gaz şi a operării sistemului de distribuţie în condiţii de siguranţă.

Compania Delgaz Grid regretă disconfortul creat şi îşi asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil, în termenele agreate cu autorităţile locale.

Dată fiind complexitatea lucrărilor de modernizare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale, estimăm ca lucrările de pe strada menționată să fie finalizate cel mai probabil, până la sfârșitul lunii noiembrie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*