Politic

Costi Bleja, președintele APP Timiș: Nu acceptăm divizarea țării!

Costi Bleja, președintele APP Timiș: Nu acceptăm divizarea țării!

Liderul Alianței Pentru Patrie Timiș, Costi Bleja, reacționează din nou la adresa Guvernului de a impune un pașaport de circulație în România pentru cetățeni.

În plus, susține că partidul pe care îl conduce nu acceptă și nu tolerează discriminarea românilor printr-un certificat medical și nu acceptă divizarea țării.

Există o  manipulare grosolană, prin care  se induce ideea de existență a două cete, cea a vaccinaților și cea a nevaccinaților. Prima categorie, cea a vaccinaților, este cea agreată de actuala clasă politică, așadar se consideră că doar acestora li se cuvin drepturi și libertăți fundamentale. Cea de-a doua categorie, cea a nevaccinaților, este categoria neagreată, care deși trăiește în aceeași tară, în aceeași societate și plătește aceleași taxe și impozite ca și primă clasă, este privată de drepturi garantate de Constituție. Pe scurt, persoanele care refuză vaccinarea sunt discriminate de însuși Statul Român, prin vocea conducerii naționale.

Stimați aleși naționali, vă aducem la cunoștință că niciodată libertățile fundamentale, garantate de Constituția României, de cartea de temelie a acestei țări, nu pot fi condiționate de un act medical!

NU aveți dreptul să impuneți un pașaport de circulație în România pentru români!

NU este posibil sa transformați românii în prizonieri fără drept de muncă, eliberați doar cu condiția acceptării unui vaccin și a deținerii unui certificat care atestă acest lucru!

NU vă puteți permite, ca și cvorum decizional într-un stat, să divizați poporul și să acceptați doar o parte dintre români, cealaltă parte fiind considerată un fel de plebe a societății! Sunteți puși pe acele scaune pentru a legifera pentru toți românii, nu doar pentru cei pe care îi agreați!

Nu puteți să vă bateți joc de un popor, pentru care pana și  gândul zilei de mâine este o povară!

Țineți cont ca în aceasta țară, instigarea la discriminare și discriminarea sunt fapte pedepsite prin lege!

Amintiți-vă că fiecare român are dreptul constituțional la muncă! Fiecare român are dreptul la sănătate și libera circulație! Libertatea românilor nu este negociabilă și nici nu poate fi condiționată!

Alianța Pentru Patrie nu acceptă și nu tolerează discriminarea românilor printr-un certificat medical! Nu acceptăm divizarea țării! Ne dorim unitate și egalitate între toți cetățenii acestei țări!“, precizează Costi Bleja, președintele Alianței Pentru Patrie Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*