Administrație

Vicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa i-a făcut o solicitare primarului Fritz

Vicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa i-a făcut o solicitare primarului Fritz

Nervi, claxoane, noxe și timp pierdut. Așa arată diminețile celor care vin la serviciu sau își aduc copiii la școală din Moșnița Nouă, pe Calea Buziașului din Timișoara.

Vicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa i-a trimis primarului Dominic Fritz o adresă prin care îi propune regândirea intersecției, ca soluție pe termen mediu și lung. În plus, a solicitat Inspectoratului de Poliție Județean analizarea oportunității trimiterii de echipaje pentru dirijarea traficului.

Am extins drumul județean la patru benzi. Primăria a lărgit și ea segmentul de drum ce risca să gâtuiască traficul. Se circulă bine, chiar și înainte de a închiderea totală a celor două șantiere, însă a mai rămas în picioare o singură „barieră” în calea unui trafic fluent: sensul giratoriu cu strada Siemens.

Intersecția respectivă este răspunzătoare pentru cozi de 2 km aproape în fiecare dimineață, pe sensul de intrare în Timișoara. În acest context, am transmis dlui primar, Dominic Fritz, o adresă prin care am sesizat situația și am propus regândirea intersecției, ca soluție pe termen mediu și lung. De asemenea, am solicitat Inspectoratului de Poliție Județean analizare oportunității trimiterii de echipaje pentru dirijarea traficului, în zilele lucrătoare, în intervalul 07.00 – 09.00, ca intervenție rapidă, pe termen scurt. Am speranța că există disponibilitate la nivelul Primăriei pentru rezolvarea problemei. În plus, noi, la CJ, vom susține cu toată deschiderea orice demers în această direcție“, a precizat Alexandru Proteasa, vicepreședintele CJ Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*