Administrație

Primarul Ioan Munteanu: Lucrările la grădinița din Liebling sunt în curs de finalizare/VIDEO

Primarul Ioan Munteanu: Lucrările la grădinița din Liebling sunt în curs de finalizare/VIDEO
Adora Beauty

Lucrările la grădinița din comuna Liebling sunt în curs de finalizare. Noua clădire va fi deservi șase grupe de preșcolari și va funcționa cu program prelungit.

Clădirea nouă este concepută conform cerinţelor normelor în vigoare, cu spaţiile necesare desfăşurării tuturor activităţilor legate de educaţia preşcolară. Aceasta va fi racordată la toate utilităţile necesare funcţionării. Principalele funcţiuni ale grădiniţei propuse vor include: 6 săli de grupă – cabinet medical cu izolare – sală de mese şi bucătărie cu spaţii anexe necesare – grupuri sanitare şi vestiare – spaţii administrative. Capacitatea maximă a grădiniţei va fi de 131 persoane (120 – copii şi 11 – personal).

S-a pus acoperișul, s-a tencuit exteriorul, începem la interioare, geamuri, cazanele de încălzire centrală sunt aduse. Sunt bucuros că lucrurile se mișcă în comunitatea Liebling”, a precizat Ioan Munteanu, primarul comunei Liebling.

Clădirea va avea un acces principal, pe latura de sud, prevăzut cu rampă pentru persoane cu dizabilităţi, cu panta maximă de 8% şi un acces secundar, pe latura de Nord. Spaţiile bucătăriei şi camera tehnică vor putea fi accesate tot de la nivelul faţadei sudice, prin intermediul unor accese separate fiecărei funcţiuni în parte. Curtea va fi amenajată cu zone verzi gazonate şi un loc de joacă pentru copii acoperit cu pavele de cauciuc şi dotat cu echipamente de joacă.

Întreaga investiție se ridică la 3 milioane lei, prin Proiectul Național de Dezvoltare Locală.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*