Administrație

Grădinița nouă din Săcălaz va fi deschisă în curând

Grădinița nouă din Săcălaz va fi deschisă în curând

Unul dintre proiectele aflate în derulare de ceva timp în comuna Săcălaz este realizarea Grădiniței cu Program Prelungit. Potrivit reprezentanților primăriei, totul a fost posibil prin PNDR, iar finanțarea se ridică la 2.781.124 lei.

Urmează să se finalizeze documentația pentru PSI, iar în scurt timp grădinița va fi deschisă.

Aici suntem în grădinița cea nouă, care în scurt timp va fi finalizată. Mai avem de făcut achiziție la mobilierul de inox și la un lift alimentar”, a precizat viceprimarul comunei Săcălaz, Adrian Boboi.

Ne aflăm în clădirea grădiniței nouă, așteptăm din moment în moment s-o deschidem, să aducem celelalte grupe. Trei grupe de la tradițional le-am adus deja. Urmează să se finalizeze documentația pentru PSI și în momentul acela o să aducem și celelalte grupe. Eu am gândit toată ordinea în școală structurat în așa fel încât toți elevii să aibă anumite cursuri de circulație, ca să nu se combine grădiniță cu clasele I-IV și V-VIII, atunci fiecare are traseul lui. Suntem printre puținele școli, în mediul rural nu mai există nicio școală care să aibă învățământ stay by step. Noi avem de la clasele pregătitoare până la clasa a patra. Și tot așa avem și la grădiniță. La grădiniță noi avem în momentul de față 121 de copii la tradițional și 91 la stay by step”, a precizat Ioan Petrica, directorul școlii din Săcălaz.

VIDEO aici:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*