Eveniment

Alți timișeni amendați pentru că nu au respectat măsurile anti-covid

Alți timișeni amendați pentru că nu au respectat măsurile anti-covid

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În cursul zilei de ieri, 14 noiembrie, la activităţi au participat 265 de forţe de ordine, fiind verificate 121 de societăți comerciale, precum şi 102 de mijloace de transport persoane, dintre care 38 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.000 de persoane.

Au fost aplicate 110 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 36.000 de lei, dintre care 109 au fost aplicate  pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare. 1 sancțiune a fost aplicată pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun.

Totodată, este interzisă circulația persoanelor nevaccinate, în afara locuinței sau gospodăriei, între orele 22.00-05.00.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*