Eveniment

Razie de amploare în Timișoara

Razie de amploare în Timișoara
Adora Beauty

În data de 13 noiembrie, în intervalul orar 18.00 – 00.00, poliţiştii de ordine publică, proximitate, investigații criminale, sisteme de securitate, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pe raza de competență a Poliției Municipiului Timișoara, pentru prevenirea şi combaterea migraţiei ilegale, a infracționalității stradale şi a faptelor cu violență, precum și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2.

În acest context, au fost legitimate 177 de persoane, verificate 122 de societăți comerciale, controlate 29 de  autovehicule și 4 mijloace de transport în comun.

Polițiștii au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30.246 de lei, dintre care 19 sancţiuni, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 6000 de lei şi 11 sancțiuni au fost aplicate la O.U.G. 195/2002R pentru încălcarea unor norme la regimul rutier, în valoare de 5706  lei.

Două permise de conducere au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce.

De asemenea, 40 de sancţiuni, în valoare de 18.500 de lei, au fost aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, pentru nepurtarea măştii de protecţie.

Totodată, au fost verificate 91 de Certificate Digitale Verzi, nefiind constatate nereguli.

Au fost verificați 7 agenți de pază și au fost acționate 4 butoane de panică,nefiind constatate nereguli.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*