Educație

USAMVB organizează e-conferința cu tema „Food Texture, Quality Safety and Biosecurity in the Global Bioeconomy”

USAMVB organizează e-conferința cu tema „Food Texture, Quality Safety and Biosecurity in the Global Bioeconomy”
Adora Beauty

Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara este organizatorul principal al celei de a patra ediții din seria de E- Conferințe organizată de către ISEKI – Food Association și ISEKI Special Interest Group Food Structure and Bionanotechnologies.

În acest an E-Conferința are ca temă „Food Texture, Quality Safety and Biosecurity in the Global Bioeconomy”.

La această conferință participă 98 de cercetători din 22 de țări cu 83 de lucrări înscrise pentru prezentare sub formă de postere și de prezentări orale. Prin tradiție această conferință susține cercetarea studențească prin organizarea unor sesiuni speciale dedicate studenților, masteranzilor și doctoranzilor, unde aceștia își pot prezenta cercetările la nivel internațional, iar cele mai bune trei prezentări orale și cele mai bune trei postere sunt recompensate cu premii în bani, oferite de sponsorii acestei ediții: ISEKI- Food Association, Asociația Specialiștilor din Industria Alimentară din România (ASIAR) și Prospero SRL.

Link conferință: https://www.iseki-food.net/iseki-e-conferences

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*