Administrație

Subprefectul Drăgănescu a solicitat Guvernului 54 de milioane de lei pentru finanțarea Colterm

Subprefectul Drăgănescu a solicitat Guvernului 54 de milioane de lei pentru finanțarea Colterm
Adora Beauty

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu a solicitat Guvernului României suma de 54.000 de mii de lei, pentru finanțarea Societății de Termoficare din Timișoara.

Cererea a fost trimisă după ce premierul Florin Cîțu a cerut tuturor prefecturilor din țară să trimită necesarul sumelor pentru plata cheltuielilor curente și de capital la nivelul ordonatorilor principali de credite ai bugetelor locale, conform art. 29 din OUG 83/2014.

Proiectul de HG a fost înaintat de subprefectul Ovidiu Drăgănescu în baza notei de fundamentare întocmite de Primăria Timișoara.

“În curând, Guvernul României va ajuta Primăria Timișoara, societatea Colterm și abonații acesteia cu o sumă consistentă, dar e nevoie și ca administrația locală să găsească sumele necesare, astfel încât să nu mai fie probleme cu furnizarea agentului termic. Bani vor fi dați și altor localități din țară, iar ordonatorii de credite ai UAT-urilor vor răspunde de modul de utilizare a sumelor alocate, în conformitate cu dispozițiile legale”, a precizat Ovidiu Drăgănescu.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*