Administrație

Stadiul lucrărilor la noua maternitate și cele de extindere a UPU

Stadiul lucrărilor la noua maternitate și cele de extindere a UPU

CJ Timiș și-a propus o monitorizare atentă și periodică a lucrărilor pe care le are în derulare, astfel că, administratorul județului, Marian Constantin VASILE, a verificat stadiul execuției fizice al lucrărilor de la noua Maternitate și pe cele de la șantierul de extindere al Unității de Primiri Urgențe.

La UPU, constructorul este cu o săptămână înainte față de graficul de lucrări și are o țintă optimistă: edificarea etajului I până la sfârșitul anului.

Potrivit reprezentanților CJT, până în ianuarie 2022 va fi finalizat parterul, “dar fiindcă nu mai întâmpină probleme tehnice și lucrează indiferent de condițiile meteo, constructorul crede că va face mai mult decât e prevăzut în graficul de lucrări. Cu același scop, acesta a suplimentat și numărul de muncitori”.

În prima decadă a lui noiembrie 2021, pe șantierul UPU, Inspectoratul de Stat în construcții va verifica calitatea și conformitatea lucrărilor, iar imediat după, constructorul va putea turna placa peste subsol. Peste iarnă, se vor executa lucrări la interiorul structurii.

Nici pe șantierul noii Maternități nu sunt probleme în execuție, conform graficului, la sfârșitul acestei săptămâni are loc finalizarea armării radierului și montarea instalațiilor aferente. Săptămâna viitoare se va turna radierul la corpul A și se începe montajul stâlpilor și pereților. Până la Crăciun se dorește să fie placă peste demisol la ambele corpuri de clădire, ceea ce ar însemna depășirea țintelor din contract care prevăd doar realizarea plăcii peste corpul A.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*