Social

Racordați la Colterm, un timișorean a murit, iar fiica sa a ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu gaz. Au vrut să se încălzească

Racordați la Colterm, un timișorean a murit, iar fiica sa a ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu gaz. Au vrut să se încălzească

Un bărbat a fost găsit decedat în locuinţa sa din Timişoara, iar fiica acestuia, care are sindrom Down, este inconştientă. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi locuiau într-un imobil racordat la sistemul centralizat de încălzire şi pentru că la Timişoara a fost oprită furnizarea de agent termic, cei doi au pornit aragazul pentru a se încălzi şi s-au intoxicat cu gaze.

„În jurul orei 21.15, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că intr-un imobil de pe strada Dumitru Kiriac din Timişoara a fost găsit decedat un bărbat, de 66 de ani, iar fiica lui, în vârstă de 38 de ani, a fost gasită în stare de inconştienţă. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constat că cele sesizate se confirmă. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii incidentului”, a transmis IPJ Timiş, în noaptea de miercuri spre joi.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi, tată şi fiică, locuiesc într-un imobil racordat la sistemul centralizat de termoficare şi din cauză că în oraş a fost oprită încălzirea, din cauza datoriilor pe care Colterm le are către furnizorii de gaze, ei au pornit aragazul pentru a se încălzi, însă s-au intoxicat cu gaze.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*