Administrație

Dezbatere privind majorarea prețului la gigacalorie

Dezbatere privind majorarea prețului la gigacalorie

Primăria Municipiului Timişoara va organiza luni, 1 noiembrie, ora 17, dezbaterea publică pe marginea „Proiectului de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr.265 / 20.12.2016 privind aprobarea prețului local al energiei termice livrată de Compania Locală de Termoficare COLTERM S.A., modificată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 392 / 17.10.2017, Hotărârea Consiliului Local nr.670/12.12.2018 și Hotărârea Consiliului Local nr. 627/ 10.12.2019”.

Dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM.

Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro, până la data de 01.11.2021, ora 12.

Persoanele care doresc să participe și online la dezbatere, vor anunța până cel târziu la data de 01.11.2021, ora 12, intenția de participare și totodată vor transmite opiniile pe  care urmează să le pună în discuție, la  adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării prin intermediul platformei online.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi.

Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de trei minute pentru fiecare participant.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*