Politic

AUR solicită transparentizarea tuturor documentelor referitoare la subiectul COLTERM

AUR solicită transparentizarea tuturor documentelor referitoare la subiectul COLTERM

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor filiala Timiș cere Primăriei Municipiului Timișoara, transparentizarea tuturor documentelor referitoare la subiectul COLTERM (avize, planuri bugetare) și răspunsul la următoarele întrebări.

“Astfel, adresăm câteva întrebări concrete și pertinente Primăriei Municipiului Timișoara:
1.Cine a hotărât mixul de combustibil 50/50 gaz-cărbune, principalul motiv al scumpirii, în locul folosirii 70-75% cărbune (maximul tehnic admis)?
2.Cine certifică modificările uriașe ale costurilor de transport și distribuție?
3.De ce sunt ținute la secret avizele ANRE si ce prevad acestea?
4.Unde este anexa calculului?
5.Cum poate fi scumpirea energiei electrice un factor de majorare a prețului când Colterm ar trebui să fie producător net de energie electrică din cogenerare ?
6.Cine va raspunde de faptul că această societate va rămâne fără nici un abonat în primăvară și mai departe va trebui să returnăm probabil fondurile europene la a căror obținere nu ați avut nici o contribuție?
7.Ce se întâmmplă cu miile de timișoreni rămași fără căldură la iarnă? Aceștia au achitat și pe timpul verii facturile aferente Colterm!
8.Unde regăsim o transparență a organigramei și a contractelor cu terții ale Primăriei Municipiului Timișoara privind Colterm?
TIMIȘORENII TREBUIE SĂ ȘTIE”, a transmis Patricia Mărcuț, vicepreședinte AUR.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*