Administrație

Nicolae Robu, apel la Guvern să ajute Timișoara

Nicolae Robu, apel la Guvern să ajute Timișoara

Fostul primar Nicolae Robu face apel la Guvern și la agenții economici să sprijine spitalele Timișoarei în situația de criză creată, prin sistarea livrării de căldură și apă caldă.

“Toată lumea știe că vinovatul pt ajungerea Timișoarei fără căldură și apă caldă este primarul Fritz. Dincolo de asta, ca cetățean al orașului, fost primar al său, fac apel la Guvernul României, la agenții economici și deopotrivă la oamenii cu bani, să sprijine spitalele Timișoarei în situația de criză creată, prin sistarea livrării de căldură și apă caldă.

Fără căldură, o mulțime de bolnavi internați cu diverse afecțiuni își pot pierde viața, eforturile medicilor de a-i vindeca fiind zădărnicite!

Luați, vă rog, legătura cu managerii spitalelor pt a stabili ce puteți face concret pt a ajuta!

Fac apel special la Guvernul României să găsească o soluție urgentă pt spitalele Timișoarei, pt a preîntâmpina ajungerea la pierderi de vieți omenești! Bolnavii, dar la fel și simplii cetățeni ai Timișoarei, n-au nicio vină că în fruntea orașului a ajuns, prin manipulare, un impostor!”, a scris pe Facebook, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*