Eveniment

Peste 40 de migranți depistați în Timișoara

Peste 40 de migranți depistați în Timișoara

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au depistat  pe raza municipiului Timişoara 44 de cetăţeni afro-asiatici, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

În data de 25.10.2021, desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Afganistan, India, Pakistan şi Bangladesh, cu vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani, majoritatea cu documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu îşi justificau prezenţa pe raza municipiului Timişoara.  

După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil au fost îndrumați pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

Toate structurile din cadrul MAI care participă la acţiunile în sistem integrat acţionează în permanenţă în municipiul Timişoara pentru prevenirea oricăror fapte antisociale. De asemenea, se efectuează verificări în mod constant asupra mijloacelor de transport pentru a stabili dacă persoanele străine prezente pe raza municipiului Timişoara deţin documente legale de şedere.

Totodată, menționăm faptul că aceste acţiuni desfăşurate în sistem integrat de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale pe raza municipiului Timişoara vor continua şi pe parcursul următoarelor zile.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*