Sănătate

Apel disperat al directorilor de spitale din Timișoara către furnizorii de gaz

Apel disperat al directorilor de spitale din Timișoara către furnizorii de gaz

Managerii spitalelor din Timișoara sunt disperați, după ce a fost oprită alimentarea cu gaz a Colterm.

Aceștia au lansat un apel către furnizorii de gaz din întreaga țara.

Frigul din saloanele spitalelor va agrava situația în rândul pacienților, transmit ei printr-o scrisoare.

“În atenția marilor companii producătoare și furnizoare de gaze din România

În numele tuturor pacienților internați în spitalele din Timișoara vă rugăm să ne sprijiniți prin identificarea unei soluții care să asigure furnizarea agentului termic în spitalele din municipiul nostru.
În această perioadă de criză sanitară cauzată de pandemia COVID19, tăierea gazului în Timișoara va conduce la creșterea gradului de dramatism pe care îl înregistrăm deja. Spitalele din Timișoara sunt implicate în lupta cu acest virus nemilos, eforturile noastre în salvarea de vieți omenești fiind supraomenești.
Vă rugăm pe voi, marii producători și furnizori de gaz din România, să faceți și voi aceleași eforturi pentru a contribui la salvarea vieților conaționalilor noștri. Fără o temperatura optimă în saloane, eforturile noastre vor fi în zadar, iar echilibrul precar pe care l-am asigurat prin dedicare și implicare va fi năruit.

Nu suntem în măsură să analizăm cine este vinovat de situația Colterm nu avem căderea și nici pregătirea să găsim soluții pentru Colterm, însă va cerem vouă mari producători și furnizori de gaze din România să manifestați respomnsabilitate socială și să ne ajutați în lupta cu acest virus nemilos.
NU OPRIȚI GAZUL ASTĂZI LA ORA 12.00!”, au transmis aceștia.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*