Eveniment

Continuă controalele poliției în Timiș. 277 de oameni prinși fără mască, amendați

Continuă controalele poliției în Timiș. 277 de oameni prinși fără mască, amendați

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În weekend, la activităţi au participat 566 de forţe de ordine, fiind verificate 230 de societăți comerciale, precum şi 140 de mijloace de transport persoane, dintre care 79 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 6.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 278 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 93.250 de lei. Dintre acestea, 277 de sancțiuni, în valoare de 92.750 de lei, au fost aplicate pentru nepurtarea măștii sanitare și o sancțiune, în valoare de 500 de lei, a fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

Având în vedere incidența cazurilor Covid-19 raportat la 1.000 de locuitori, politistii acționează în continuare pentru ca prevederile instituite să fie respectate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*