Administrație

Consilierul local Raul Ambruș propune: bonificație de 10% pentru firmele din Timișoara la plata impozitelor

Consilierul local Raul Ambruș propune: bonificație de 10% pentru firmele din Timișoara la plata impozitelor

Raul Ambruș, consilier municipal PNL, susține că va propune marți, 26 octombrie, în plenul Consiliului Local un amendament la Proiectul de Hotărâre privind taxele locale.

Astfel încât să fie acordată o bonificație de 10% pentru companiile care își plătesc impozitele integral pe anul 2022, până la 31 martie.

“Ca liberal cred că este nevoie de măsuri concrete pentru a veni în sprijinul antreprenorilor care pot folosi fondurile respective pentru dezvoltare și păstrarea locurilor de muncă într-o perioadă în care mediul de afaceri, mai ales sectorul IMM, trece prin provocări greu de imaginat.

Bonificația, pe care am propus-o și pentru anul 2021, după ce 12 ani nu a mai fost aplicată, și-a arătat utilitatea, 3 din 10 firme beneficiind de reducerea impozitului, și tocmai de aceea doresc păstrarea ei în continuare și pentru anul 2022. Sper ca și ceilalți colegi din Consiliul Local să fie în asentimentul meu și să voteze această facilitate acordată companiilor din Timișoara”, a transmis consilierul local PNL, Raul Ambruș.

(sursa foto:Facebook/Raul Ambruș)


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*