Administrație

Noi decizii ale CJSU în Timiș

Noi decizii ale CJSU în Timiș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de subprefectul Ovidiu Drăgănescu, astăzi, în ședință online, a aprobat o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, anexe întocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile, în baza căreia sunt stabilite restricțiile conform  HG 1090/2021.

La majorări de incidență Ohaba Lungă, Ciacova, Jimbolia, Parța, Racovița au fost trecute pe anexa 1, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 7,5/1000 de locuitori

Curtea au fost trecută pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori.

Checea, Comloșu Mare, Mașloc au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori.

Totodată, la scăderi de incidență – la reevaluare la termenul de 14 zile –  Tormac  a trecut de pe anexa 1 pe anexa 3.

Tot la reevaluare la termen Cenad (anexa 3), Boldur, Ghilad, Gătaia (localități pe anexa 1) rămân încă 14 zile pe actualele anexe.

Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de mâine, 23.10.2021.

La următorul punct de pe ordinea de zi a fost adoptată o hotărâre în baza căreia s-a aprobat suspendarea activității didactice față în față și transferul în online, din cauza infectărilor cu virusul SARS-COV2, la Grădinița cu Program Prelungit Nikolaus Lenau, Timișoara și Școala Primară Ianova, Remetea Mare.

Hotărârile vor fi postate pe site-ul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*