Administrație

Locuitorii din Bucovăț vor avea în sfârșit, după ani de zile, un dispensar medical

Locuitorii din Bucovăț vor avea în sfârșit, după ani de zile, un dispensar medical

Locuitorii din Bucovăț vor avea în sfârșit, după ani de zile, un dispensar medical modern.

De câteva zile au început lucrările de construire a unui dispensar medical în comuna Bucovăț. Potrivit reprezentanților primăriei, construirea dispensarului medical va costa 150 mii euro, bani de la bugetul local.

Zilele trecute, edilul Gheorghe Pop și viceprimarul Ionuț Cristian Luda s-au deplasat pe șantier pentru a verifica stadiul lucrărilor. Până înainte de sărbătorile de iarnă, dispensarul medical va fi gata, dau asigurări aceștia.

Clădirea va avea aproximativ 300 mp și aici vor funcționa cinci cabinete medicale cu diferite specializări.

„Ne-am apucat de construcția dispensarului medical. Din păcate era o clădire foarte veche, pe care am câștigat-o acum câțiva ani în instanța pentru că la început nu era a noastră. Din păcate costurile de reabilitare a respectivei clădiri au fost foarte mari. Atunci ne-am gândit că ar fi mult mai bine să construim un dispensar nou și asta am și făcut. Clădirea va costa undeva la 150.000 euro. Va avea 280 mp și se va finaliza undeva înainte de sărbători. Va avea cinci cabinete medicale. Era un lucru absolut necesar pentru că populația comunei Bucovăț este undeva la 2500 locuitori. Vrem să aducem și alte specializări, pediatrie, medicină internă. Poate reușim să facem și un Centru de Permanentă”, a precizat primarul comunei Bucovăț, Gheorghe Pop.

Până la finalizarea lucrărilor, autoritățile au improvizat un spațiu în curtea primăriei, unde funcționează în prezent dispensarul medical.

VIDEO aici:

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*