Social

Apel la spiritul civic! Voluntari pentru acțiunea de ecologizare în Bacova

Apel la spiritul civic! Voluntari pentru acțiunea de ecologizare în Bacova

Cetățenii din Bacova sunt chemați la o nouă acțiune de ecologizare. Totul, în scopul de a încuraja voluntariatul în diferite acțiuni la nivel local.

Inițiatorul acestei campanii de curățenie este Ionuț Condrea, unul din locuitori. Acțiunea va avea loc săptămâna viitoare. Astfel, cetățenii sunt chemați să dea o mână de ajutor.

Fie că ești elev sau student, fie că ești angajat și vrei să simți că ai o reală contribuție, simți că acesta este semnalul de care aveai nevoie să te implici, acum e momentul.“În primăvara acestui an am organizat o primă campanie de colectare a deșeurilor de pe străzile din Bacova! A fost un succes, s-au adunat în jur de 20 de voluntari, cu toate că se poate mult mai mult! A fost ceva nou pentru Bacova, deoarece cetățenii nu prea sunt interesați, iar deșeuri sunt destule din păcate pe străzi! Acum vreau să organizez Campania de toamnă, pe săptămâna viitoare! Merg pe conceptul Puterea exemplului”, a precizat Ionuț Condrea, un locuitor din Bacova, inițiatorul acestei campanii de ecologizare.

Oamenii trebuie să fie echipați cu mănuşi și sa aducă saci menajeri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*