Eveniment

Polițiștii timișeni continuă să amendeze persoanele care nu poartă mască

Polițiștii timișeni continuă să amendeze persoanele care nu poartă mască

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Joi, la activităţi au participat 326 de forţe de ordine, fiind verificate 95 de societăți comerciale, precum şi 69 de mijloace de transport persoane, dintre care 34 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 118 amenzi în valoare totală de 28.250 de lei.

Dintre acestea, 116 sancțiuni în valoare de 27.250 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 2 sancțiuni în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Conform noilor reglementări instituite, în localitățile în care incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 6/ 1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise.

„Totodată, reamintim TELVERDE-0800800165/WHATSAPP 0755021218, numerele de telefon la care pot fi sesizate nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19. Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiile impuse în această perioadă!”, a transmis, vineri, IPJ Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*