Social

Provocare pentru Fritz: „Hai la școală, Dominic!“

Provocare pentru Fritz: „Hai la școală, Dominic!“

Un elev timișorean îi provoacă pe primarul Fritz și viceprimarul Lațcău să vină o zi la școală în Timișoara. “Hai la școală, Dominic!”, este lozinca din mediul online care îi provoacă pe decidenți să redevină elevi.

“Mă repet, domnilor “profesioniști”, haideți cu noi la școală! Eu încă vă aștept, dar să vă îmbrăcați gros, e destul de frig în clase.”, este provocarea lui Alexandru Olaru pentru mai marii orașului de pe Bega.

În iunie anul trecut, când încă nu era în funcție primarul Fritz, ne spunea că s-ar înscrie din nou la școală, să fie din nou elev, la Lenau. Acum e momentul primarului, cu cărți, caiete și o geacă groasă să facă din nou primii pași la școală, din păcate în frig.

Pe lângă Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara, încă 3 unități de învățământ timișorene și-au mutat activitatea în online din cauza temperaturii scăzute din sălile de clasă, iar problema COLTERM-ului încă stă nerezolvată de “profesionistul” Lațcău. Același Lațcău de care spunea primarul Fritz că îl sună chiar și la 3 dimineața și poate rezolva problemele rețelei de termoficare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*