Eveniment

Peste 100 de timișeni care nu purtau masca, amendați de polițiști

Peste 100 de timișeni care nu purtau masca, amendați de polițiști

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În data de 13 octombrie, la activităţi au participat 290 de forţe de ordine, fiind verificate 109 societăți comerciale, precum şi 90 de mijloace de transport persoane, dintre care 64 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 112 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 39.500 de lei.

Dintre acestea 107 sancțiuni în valoare de 35.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare, o sancțiune în valoare de 2.500 de lei a fost aplicată pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsura carantinării și 4 sancțiuni în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Având în vedere incidenta cazurilor Covid-19 raportat la 1000 de locuitori, politistii acționează în continuare pentru ca prevederile instituite sa fie respectate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*