Eveniment

Autobuzele, microbuzele și autovehiculele de transport persoane sau mărfuri verificate de polițiști

Autobuzele, microbuzele și autovehiculele de transport persoane sau mărfuri verificate de polițiști

În cursul acestei săptămâni, în județul Timiș se desfășoară acțiunea Roadpol Truck & Bus.

Astfel, de la începutul săptămânii și până în prezent, în intervalul orar 15.00 – 21.00, polițiștii timișeni au desfășurat activități în cadrul acestei acțiuni, fiind verificate autobuze, microbuze, precum și alte autovehicule de transport persoane sau mărfuri, totodată, urmărindu-se și respectarea măsurilor de protecție individuală, impuse în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 106 persoane șiverificate 101 autovehicule,  dintre care 52 de autobuze, 23 de microbuze și 26 de taxi-uri.

De asemenea, au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.598 de lei, dintre care 30 de sancțiuni la O.U.G. nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 44 de sancțiuni conform Legii nr.55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Totodată, polițiștii au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 7 permise de conducere, dintre care 2 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor, 3 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului și 2 pentru alte abateri.

Polițiștii timișeni se vor afla în teren și în zilele următoare, scopul nostru fiind conștientizarea și responsabilizarea conducătorilor auto, precum și prevenirea răspândirii infecției cu Covid-19.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*