Eveniment

Au fost înregistrate la Poliția Locală Timișoara peste 150 de sesizări cu privire la tulburarea liniștii publice în zone de locuințe

Au fost înregistrate la Poliția Locală Timișoara peste 150 de sesizări cu privire la tulburarea liniștii publice în zone de locuințe
Adora Beauty

Nerespectarea legislației referitoare la tulburarea liniștii timișorenilor, în atenția polițiștilor locali!

Conform Legii 61/1991 republicată, în cazul repetării faptelor de nerespectare a legislației referitoare la tulburarea liniștii locuitorilor de către societățile comerciale de alimentație publică, cum sunt cluburi, terase, localuri etc, se dispune de către compartimentul de specialitate din cadrul Primăriei, la propunerea agentului constatator, suspendarea activității localului pe o perioadă cuprinsă între 10 și 30 de zile.

Este și cazul a trei societăți comerciale, printre care si SC Del CorsoFamily SRL. În ceea ce privește restaurantul din Piața 700, acesta a fost sancționat de două ori pentru gălăgie, în luna mai și în luna august. Firma care îl deține mai are și alte sancțiuni pentru lipsa acordului pentru terasele de pe str. Gheorghe Lazăr și Piața Unirii.

Menționăm că Poliția Locală Timișoara nu face decât să aplice legea, cel mai relevant barometru fiind populația”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara. 

De la începutul acestui an, dar în special pe timpul verii, au fost înregistrate la Poliția Locală Timișoara peste 150 de sesizări cu privire la tulburarea liniștii publice în zone de locuințe, prin muzica la intensitate mare pe terase, în cluburi ori la societăți comerciale ce au ca domeniu de activitate alimentația publică. Ca urmare a acestor sesizări, au fost efectuate verificări în teren, fiind aplicate  conform Legii 61/1991 republicată, 236 sancțiuni pe această linie, atât la persoane fizice, cât și la persoane juridice.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*