Eveniment

Timișenii prinși că nu purtau masca, amendați

Timișenii prinși că nu purtau masca, amendați
Adora Beauty

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În data de 9 octombrie, la activităţi au participat 242 de forţe de ordine, fiind verificate 139 de societăți comerciale, precum şi 115 mijloace de transport persoane, dintre care 46 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 151 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 46.740 de lei, dintre care 146 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 4 sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Având în vedere incidenta cazurilor Covid-19 raportat la 1.000 de locuitori, politistii acționează în continuare pentru ca prevederile instituite sa fie respectate.

În același timp, conform noilor reglementări instituite, în localitățile în care incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 6/ 1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*