Administrație

Alin Nica: „Nici până acum, primăria nu a venit cu un plan de redresare a Colterm”

Alin Nica: „Nici până acum, primăria nu a venit cu un plan de redresare a Colterm”

Autorităţile judeţene sunt îngrijorate de stocurile Colterm pentru iarnă!

Primăria Timișoara nu are nici acum stocurile de cărbune care să asigure trecerea iernii. Este anunțul făcut azi de către Alin Nica, președintele PNL Timiș și liderul CJ Timiș.

Nici până acum, primăria nu a venit cu un plan de redresare a societății și asta putea să o facă din vară și până acum. Nu a venit cu o soluție de eficientizare a activității Colterm din punct de vedere tehnologic. Primăria nu a reușit să finalizeze închiderea inelului pentru transport gaz și includerea Colterm în rețeaua de transport cu circuit închis pentru că i-am deschis ușile domnului primar la începutul anului, când am fost împreună la Transzgaz, să discutăm acest aspect. Cred că niciun om cu scaun la cap nu ar băga banii într-o gaură neagră, știind toate aceste lucruri”, a explicat Alin Nica.

În plus, acesta a mai precizat că PNL nu va fi de acord cu transferul către populație în prețul gigacaloriei a amenzii pe care Colterm a luat-o din cauza să-I zic incompetență, neglijență sau abuz al celor de la USR PLUS, al Primăriei Timișoara.

Fac apel la instituțiile abilitate să cerceteze cine este vinovat pentru această amendă pe care domnul primar vrea să o plătească din buzunarul timișorenilor sau să se milogească la Guvern. Atât Curtea de Conturi se poate sesiza, cât și organele de cercetare penală“, a conchis Nica.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*