Utile

Locatarii de pe câteva străzi din Timișoara nu au gaz azi

Locatarii de pe câteva străzi din Timișoara nu au gaz azi

Delgaz Grid a finalizat un important proiect de investiții în Timișoara.

În valoare de circa 7,5 milioane lei, proiectul a vizat modernizarea a peste 8 km din rețeaua de gaze naturale.

Pentru cuplarea conductelor noi la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaz joi, 7 octombrie, începând cu ora 09:00 pe străzile: Albăstrelelor, Bistrei, Canalul Bega, Cocorilor, Colonia Radio, Delinești, Traian Demetrescu, Deta, Emil Gârleanu, Grădinarilor, Calistrat Hogaș, Martir Nicolae Lăcătuș, Luduș, General Magheru, Miriștei, Frederic Mistral, Mor Jokai, Moșniței, Parâng, Parcului, Plopului, Martir Cornel Popescu (1918), Ilia Repin, Rotundă, Rudolf Walter, Martir Tănase Ioan, Tata Oancea, George Topârceanu, Velea Tincu Nicolae, Jules Verne și Iosif Vulcan din Timișoara.

Reluarea distribuției gazelor naturale se va efectua treptat, începând cel mai probabil cu ora 22:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Prin acest proiect de investiții a fost modernizată rețeaua de gaz din Timișoara pe o lungime de peste 8 km. În valoare de circa 7,5 milioane lei, proiectul a vizat înlocuirea conductelor și branșamentelor de pe Calea Moșniței și străzile Albăstrelelor, Torac, Țibleșului și Tigrului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*