Social

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu, confirmat a doua oară cu covid

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu, confirmat a doua oară cu covid

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu s-a infectat a doua oară cu coronavirus, deși este vaccinat. Anterior, când nu fusese imunizat, acesta a fost spitalizat.

 „Mare atenție la transmiterea virusului prin școli și apoi în familii. Din ce mi s-a relatat, sunt părinți care ascund cazurile de infectare cu Sars-cov2 ale copiilor lor, în loc să informeze la clasă. Copiii au forme mai ușoare, pe care unii părinți le declară ca fiind enteroviroze deoarece simptomalogiile sunt asemănătoare. Astfel orele vor continua în acele clase, deși ar trebui trecute în online pentru a nu mai infecta alți elevi și pe părinții acestora.

Sper că nu sunt cazuri când aceste lucruri se întâmplă cu acordul cadrului didactic de la clasa respectivă, știut fiind că online-ul nu are mulți adepți pe la noi.

De asemenea, testele rapide pot fi fals negative, ele neavând acuratețea unui test RT-PCR. În familia mea facem des teste rapide care ies negative, dar când eu am făcut test PCR am ieșit pozitiv.

În acest context pandemic, iată că ajungem cu multe localități la incidențe de peste 15/1.000 și nu știu dacă suntem în vârful valului 4”, a transmis, miercuri, Drăgănescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*