Sănătate

S-a deschis o nouă Zonă Roșie cu locuri adiționale pentru pacienții Covid, la Spitalul Județean

S-a deschis o nouă Zonă Roșie cu locuri adiționale pentru pacienții Covid, la Spitalul Județean

A fost deschisă în cadrul Spitalului Județean Timișoara o nouă Zonă Roșie cu locuri adiționale pentru pacienții Covid: atât pentru non-critici (cazuri severe) cât și pentru critici-ATI.

Potrivit managerului SCJUT, Raul Pătrașcu, este vorba de 57 paturi conectate la oxigen de mare debit și 9 paturi ATI, cu posibilitate de extindere (în lucru) la peste 100 de paturi cu oxigen și 11-13 paturi ATI dacă va fi nevoie.

“Toate aceste paturi sunt în clădirea de Ortopedie, cu circuite separate și bine gândite de personalul nostru cu ajutorul DSP (și pe mulțumim pe această cale). Mulțumesc Profesorului Pătrașcu și colectivelor Ortopedie-Traumatologie I și II pentru disponibilitate, mobilizare și ajutor să putem face astfel încât să nu existe o afectare a serviciilor oferite pacienților! E la fel de important precum creșterea numărului alocat pacienților Covid-pozitivi!

Mulțumesc de asemenea Profesorului Săndesc și colectivului ATI pentru mobilizarea și dăruirea exemplară de care dau dovadă zi de zi, precum și pentru munca imensă pe care o depun. Facem tot ce este posibil omenește să facem față acestui calvar, suntem mereu aici să ajutăm, dar o facem fără să neglijăm celelalte patologii și nici bolnavii cronici! Dumnezeu să ne ajute!”, a precizat Raul Pătrașcu, managerul SCJUT.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*