Administrație

Conferință de promovare a proiectului „The repairing of the navigation infrastructure on Bega Canal”

Conferință de promovare a proiectului „The repairing of the navigation infrastructure on Bega Canal”
Adora Beauty

Consiliul Județean Timiș, în calitate de partener în proiectul „The repairing of the navigation infrastructure on Bega Canal”, organizează joi, 07 octombrie, de la ora 14.00, conferința de promovare a proiectului prin intermediul mijloacelor electronice

Aceasta va fi transmisă online, pe pagina de Facebook a CJ Timiș.

Vor fi abordate teme precum stadiul proiectului, lucrările efectuate, cât și acțiunile viitoare. Pe scurt, menționăm că au fost finalizate lucrările de reabilitare a ecluzei și stăvilarului de la Sânmihaiul Român și, pe partea sârbă,repararea nodurilor hidrotehnice de la Srpski Itebej și Klek.Totodată, partenerul sârb a finalizat execuția pistei de biciclete până la graniță, astfel că în viitor, după deschiderea punctului de trecere a frontierei de pe canalul Bega, traseul cicloturistic va avea peste 70 de km.

De asemenea, vor fi abordate demersurile privind construirea celor două puncte de trecere a frontierei, naval și pietonal.

Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană prin Programul INTERREG IPA CBC de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia, Axa prioritară 3 Mobilitate sustenabilă și accesibilitate, Măsura 3.1 Mobilitate și infrastructură și servicii pentru transport.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*