Eveniment

Tineri reținuți pentru furt din mașini. Au scos bani de pe cardurile sustrase

Tineri reținuți pentru furt din mașini. Au scos bani de pe cardurile sustrase

Polițiștii Secției 2 Timișoara au reținut doi tineri, de 17 și 20 de ani, bănuiți de comiterea mai multor furturi în Timișoara.

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Azi, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Timișoara, au identificat doi tineri bănuiți de mai multe furturi din autoturism.

În fapt, în data de 8 septembrie, cei doi ar fi sustras dintr-un autoturism, parcat pe strada Feldioara, bunuri în valoare de 1.000 de lei și, ulterior, în cursul aceleiași zile ar fi sustras dintr-un alt autoturism, parcat pe bulevardul Vasile Pârvan, un portofel ce conținea carduri bancare, acte personale, 20 de lei și 5 euro, ulterior fiind efectuate două tranzacții bancare de 200 de lei.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt” și „efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos”, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi tineri și recuperarea prejudiciului în totalitate.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*